Mijn aanpak is liefdevol confronterend en gericht op eigen verantwoordelijkheid. Ik vind het een sport om ongrijpbare gevoelens om te buigen naar concrete acties met resultaat, zowel innerlijk voelbaar als in de buitenwereld zichtbaar. Tijdens een telefonische intake bepalen we waar je staat en wat jou nu verder kan helpen. Ik gebruik alles wat ik in mijn leven aan bagage en tools heb verzameld en hieronder vind je mijn specialisaties. Samen komen we tot een aanpak op maat.

TALENTENANALYSE

Welke activiteiten geven jou op dit moment energie of doe jij de laatste tijd regelmatig wat er van je verwacht wordt, maar waar je niet zo blij van wordt? Iedereen gaat anders om met uitdagingen, mensen, veranderingen en procedures. Elke gedragsstijl kent zijn eigen kwaliteiten en valkuilen. Door een helder zicht op jouw persoonlijke profiel kun je het maximale rendement uit jezelf blijven halen. Een talentenanalyse bestaat uit een online vragenlijst, een uitgebreide en praktische rapportage en een coachgesprek.

DRIJFVERENANALYSE

Waarom doen we de dingen die we doen? Het antwoord ligt voor een belangrijk deel in iemands innerlijke motivatoren, ook wel Driving Forces genoemd. Ze bepalen in belangrijke mate hoe we de wereld om ons heen ervaren en wat we waarderen of afkeuren. Hoe meer de passies, voorkeuren en interesses worden gebruikt in jouw werkleven, des te groter is de kans dat je voldoening voelt bij wat je dagelijks bijdraagt. Een drijfverenanalyse bestaat uit een online vragenlijst, een uitgebreide en praktische rapportage en een coachgesprek.

SOULBRANDING JOURNEY

De Soulbranding Journey is voor diegenen die op eigen tempo willen doorwerken naar een duurzame volgende stap in hun leven. Het proces is gebaseerd op het ‘blended learning’ principe, oftewel online opdrachten en persoonlijke coaching vullen elkaar aan. Met de thuiswerktool met 22 opdrachten, het boek ‘Het Merk IK’ en het personal-brand- assessment kun je zelfstandig aan de slag. De talenten- en drijfverenanalyse zijn onderdeel van het traject. Tijdens het proces kijk ik mee in jouw online logboek en op kruispunten hebben we een coachgesprek.

SYSTEMISCH WERK

Wij zijn onderdeel van een systeem. In een organisatie hebben de cultuur, de oorsprong en de historie van het bedrijf effect op jou. Jouw ouders hebben je het leven en een bepaalde opvoeding gegeven. Vanuit je familielijn spelen er – bewust of onbewust – patronen die zich herhalen en die ongewenst een grote invloed kunnen hebben op waar je in je leven of werk voor staat. Familie- of organisatieopstellingen maken blokkades zichtbaar en openbaren de waarheid die erachter schuilgaat. Door meer zicht hierop te krijgen vallen dingen op hun plek en kan jouw perspectief duurzaam verschuiven.

TRANSFORMATIEVE MEDIATION

Heb je het gevoel dat je niet verder komt? Heb je een conflict met een ander of een conflict in jezelf? Het kan ons allemaal overkomen en de invloed op ons welzijn kan enorm zijn. Denk aan frustratie, verdriet, boosheid, machteloosheid en de daarbij behorende stress. Transformatie herken je aan het gevoel van opluchting. Het moment dat je weer kunt denken in mogelijkheden en je opnieuw in staat bent om constructieve keuzes te maken. Dit kun je bereiken door de angel uit een conflict te halen. Je kunt dan verder zonder de last uit het verleden en er komt ruimte voor een toekomst waarin alles weer mogelijk is.

ART OF BREATHING

Wanneer we vitaal zijn, ervaren we meer zelfvertrouwen en balans. Dat maakt ons creatiever, flexibeler en levenslustiger. Een gebrek aan energie resulteert in lusteloosheid, prikkelbaarheid, vermindert enthousiasme en kan zelfs leiden tot depressie. Wil jij meer kwaliteit van leven? Als teacher voor Art of Living biedt ik innovatieve ademhalings-technieken en processen (o.a. yoga en meditatie) die het stressniveau blijvend verlagen en de helderheid van geest en innerlijke rust binnen uitdagende situaties vergroten. De technieken werken diepgaand en zijn eenvoudig aan te leren en in praktijk te brengen.